L’Olla de St Quirze de Colera

L’Olla de St Quirze de Colera

Ruta circular que ressegeix els cims i carenes de St. Quirze de Colera.

Enfilem el camí passant per la font del Convent fins arribar a el coll de Pallerols Anem resseguint la carena decantats lleugerament pel costat de llevant fins arribar la fomt Jordana i canviem al costat de ponent fins al coll del torn, que en portarà fins a Puig de la Calma. Podem disfrutar d’unes vistes espectaculars tant de la costa vermella com de l’albera i la vall de St Quirze. Del Puig de la Calma agafem un corriol que ens baixarà cap al coll d Plaja, cap a ponent. Des de pocs metres abans d’arribar a coll de plaja agafem un corriol a l’esquerra que ens portarà directa a el Corral de St Quirze.

Powered by Wikiloc

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *